люди Нео StandWithUkraine

Все, що треба знати про допомогу тваринам під час війни

Сейчас читают: 724
vogue.ua

Ми відповідальні за тих, кого приручили. Під час війни страждають не лише люди, а й тварини. У цьому матеріалі vogue. ua зібрав усю потрібну інформацію про те, як піклуватися про домашніх улюбленців у важкі часи. — Знайдіть безпечне місце, де зможуть перебувати ваші домашні тварини. — Подбайте про те, щоб на ваших тваринах завжди були таблички з ідентифікаційним номером і щоб кожний контейнер для перенесення тварини мав етикетку з контактною інформацією. — Стежте за тим, щоб тварина пила воду.

Пропонуйте їй час від часу миску з водою. — Не панікуйте, намагайтеся зберігати спокій, оскільки тварини відчувають людський стан і можуть почати теж переживати. — Майте з собою улюблені іграшки та смаколики своєї тварини.

Якщо ви вирішили евакуюватися й покинути дім, беріть тварин із собою. Якщо ви не можете взяти улюбленців із собою — здайте до притулку або віддайте знайомим, які погодяться прихистити їх.

Обов’язково підготуйте тваринам запас їжі й води хоча б на кілька днів. У жодному разі не кидайте улюбленців зачиненими в домівках — так ви не залишаєте їм шансу на порятунок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA