Україна Норвегія Росія місто Осло Україна Норвегія Росія місто Осло

Вперше за 127 років: українка Олександра Матвійчук отримала Нобелівську премію миру

Сейчас читают: 687
womo.ua

Українська мова вперше прозвучала на офіційній церемонії вручення Нобелівської премії миру. Її почули від керівниці «Центру громадянських свобод» Олександри Матвійчук, яка отримала першу Нобелівську премію миру  для нашої держави.

Нагородження членів відбулося в Осло (Норвегія). Правозахисниця вважає, що Росія прагне зламати спротив та окупувати Україну через умисне завдання болю цивільному населенню.

Російські війська цілеспрямовано знищують житлові будинки, церкви, школи, лікарні, розстрілюють евакуаційні коридори, ув’язнюють людей у фільтраційних таборах, проводять примусові депортації населення, викрадають, катують та вбивають на окупованих територіях.

За підтримку геноциду українців російський народ буде нести відповідальність за цю ганебну сторінку своєї історії та прагнення силоміць відродити колишню імперію. «Ми отримуємо Нобелівську премію миру під час війни, яку розпочала Росія.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA