люди Афиша

Вперше в Україні: комедійний серіал «Козаки» захопить кінотеатри

Сейчас читают: 585
liza.ua

Серіал «Козаки. Абсолютно брехлива історія» полюбився глядачам ICTV з перших серій. Тепер пригодницький проєкт зможе побачити ще більше людей, та ще й на великих екранах — у кінотеатрах!Вже з четверга, 26 листопада, стрічку від ICTV транслюватимуть у мережі кінотеатрів Multiplex.

Це вперше в історії українського телебачення український телесеріал з’явиться у великому кінопрокаті.«Козаки. Абсолютно брехлива історія» – 12-серійний пригодницький серіал, прем’єра якого нещодавно відбулася на телеканалі ICTV.

Серіал розповідає про епоху Козацтва та пригоди простого хлопця Івана на Запорізькій Січі.Стрічка одразу стала найрейтинговішим продуктом дня на українському ТБ і зібрала багатомільйонну аудиторію.

З 26 листопада «Козаки» будуть доступні для перегляду не тільки на телебаченні, а й у мережі кінотеатрів Multiplex.«Вперше в Україні у глядачів є змога переглянути цілий серіал у кінотеатрі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA