місто Киев місто London Концерт місто Киев місто London

Британський музикант Stephen Ridley вперше зіграє в Україні

Сейчас читают: 291
hochu.ua

23 вересня 2021 року в Києві дасть концерт молодий британський музикант Стівен Рідлі. Більше деталей — дізнайтеся в нашому матеріалі.Стівен — автор музики й текстів, віртуозний піаніст та чуттєвий вокаліст, який швидко набирає популярність в онлайні, пачками отримує схвальні відгуки музичних критиків й збирає тисячні зали по всьому світу.

Ось що говорив про Рідлі британский боксер Danny Williams в London Lifestyle Magazine:Багато артистів відмовляються від мрії про велику сцену й  повертаються до звичайного життя,  часто втрачаючи багаторічну практику, але обираючи стабільність.

Стівен Рідлі зробив навпаки: відмовився від багатообіцяючої кар’єри в інвестиційному банкінгу, щоб реалізувати  свою мрію стати успішним артистом.

Я бачив виступи Стівена кілька разів, і мене захоплює, як він відчуває пісні. Незалежно від того, виконує  він кавер чи власний трек, ви відчуваєте його в самій основі композиції, його живу емоцію,  експресивно виражену кожною нотою та словом.: Привіт Україно!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA