Lida Lee Концерт благодійність Kalush Orchestra ТРЦ Gulliver orchestra Lida Lee

Lida Lee, POSITIFF та Kalush Orchestra: ТРЦ Gulliver запрошує на свято «До школи знов»

Сейчас читают: 662
womo.ua

2 вересня у торгово-розважальному центрі Gulliver відбудеться справжнє свято під гаслом «До школи знов». У програмі – зірковий концерт, майстер-класи, а яскравим завершенням дня стане фан-зустріч з гуртом, що підкорив серця людей по всьому світу – Kalush Orchestra.

Вхід вільний.  Читайте також: «Марфа Тимченко. Спогади життя»: у Києві відбудеться виставка відомої майстрині Детальна програма та розклад:  з 13:00 до 15:00 – зірковий концерт у центральному атріумі за участі: dj Polinka, DSIDE BAND, Амадора Лопеса, Насті Балог, POSITIFF та Lida Lee.

з 15:00 – розіграші подарунків від партнерів: UAmade, Akvarel, Samsonite, Sisters Aroma, Brocard, Curaprox. з 13:00 до 17:00 – дитячі майстер-класи, аніматори, аквагрим, аерохокей та маршмелоу-челендж на 4-му поверсі ТРЦ.

Всі майстер-класи та активності безоплатні та не потребують попередньої реєстрації. Читайте також: «Світ на різних берегах»: «Друга Ріка» зіграє у Києві 2 концерти поспіль Хедлайнерами дня стануть переможці Євробачення 2022 – гурт Kalush Orchestra.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA