друзья секс Нео

Чому новий серіал «Без пари» – як «Секс у великому місті», тільки для геїв

Сейчас читают: 682
vogue.ua

На Netflix вийшов новий серіал "Без пари" («Uncoupled») – про секс та самотність у великому Нью-Йорку, коли тобі за 40. За настроєм серіал дуже схожий на культовий "Секс у великому місті", але тільки для геїв.

У новому комедійному серіалі Netflix "Uncoupled" успішний манхеттенський ріелтор Майкл (Ніл Патрік Гарріс) змушений почати все спочатку, коли його давній партнер Колін (Так Воткінс) одного разу прокидається і вирішує, що хоче розірвати їхні стосунки.

Це схоже на кризу середнього віку для них обох. Колін раптом відчуває, що застряг у своєму комфортному житті, тоді як Майкл тепер змушений рахуватися з тим, що він тепер самотній гей у місті, де панує височенна конкуренція та перевага надається молодим, підтягнутим і модним.

Буде дуже цікаво і дуже смішно!Враховуючи, що шоуранер нового серіалу Даррен Стар, чий «Секс у великому місті» запропонував нам дивовижний погляд на сексуальне життя Керрі, Міранди, Шарлотти та Саманти, логічно, що "Без пари" дуже нагадує культове шоу 2000-х.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA