Stella Maccartney Anna October Victoria county Beckham місто Київ VOICESOFNATION Stella Maccartney Anna October Victoria county Beckham місто Київ

#VOICESOFNATION: Ніна та Тоня Матвієнко виконують пісню "Ой, на морі"

Сейчас читают: 810
vogue.ua

Vogue UA разом із ЦУМ Київ продовжує #VOICESOFNATION – проєкт за участю українських артистів і зірок спорту, спрямований на промоцію української пісні й поезії та підтримку нашої країни у світі.

Його наступні учасниці – Ніна та Тоня Матвієнко, які вибрали для виконання пісню "Ой, на морі". "Пісня "Ой, на морі" була написана в селещі Неділище, Ємільчинського району Житомирської області родиною Митрофана та Антоніни — моїх дідуся та бабусі.

Це була найулюбленіша пісня моїх предків. А зараз і наша з мамою. Взагалі, це прекрасні речі, коли в спадщину залишається пісня, спадщина Матвієнків.

Думаю, це найоригінальніший момент мого життя", – зазначила Тоня Матвієнко. Довідка Vogue:ЦУМ Київ – єдиний в Україні класичний універмаг, у якому представлені найкращі світові бренди одягу, взуття, товари для дітей і дому тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA