лайфхак машина літо спека важливо знати

Водії будуть у захваті: 4 способи, які допоможуть витрачати менше бензину у спеку

Сейчас читают: 345
hochu.ua

Ціни на бензин ніколи особливо не тішили водіїв, а зараз - тим більше. Щоб не витрачати по пів зарплати на заправку своєї залізної конячки, рекомендуємо звернути увагу на деякі хитрощі, що дозволять скоротити споживання пального вашим авто.Про ТОП-5 лайфхаків для водіїв розповідає apostrophe.

Ці хитрощі допоможуть зекономити в спеку - без ризику для вашої машини. Читати також Після цього ваш ноутбук точно перестане шуміти: простий та дієвий лайфхак Один з найпростіших способів заощадити бензин – грамотно користуватися кондиціонером.

Не варто вмикати його на максимум, щоб швидко охолодити салон: краще відразу відрегулюйте комфорту для себе та пасажирів температуру.

Так ви витратите менше бензину.Кожен водій повинен регулярно перевіряти тиск у шинах. Якщо він недостатній - будете переплачувати за пальне, бо його споживання у такому разі автоматично зростає (приблизно на 2-3%).Аби не витрачати зайвий бензин, користуйтеся маршрутами з меншим рівнем трафіку - так вам не доведеться цілу годину стояти в заторі, тримаючи двигун увімкненим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA