фен-шуй езотерика багатство

Міняємо програму бідності на достаток і розкіш

Сейчас читают: 500
hochu.ua

Енергетика бідності забирає не лише фінансовий успіх. Вона руйнує кар'єрний ріст, блокує ініціативи і вигідні знайомства. Раніше ми писали, чому наші пращури обіймали дерева, а тепер розкажемо, яких правил потрібно дотримуватися, щоб закрити програму злиднів.Аби стати фінансово успішним, потрібно не лише працювати, а і вести себе, як багата людина.

Думки мають свою енергетику, тому, щоб позбутися порталів бідності, необхідно змінити звички, ukr.media. Читати також Найкращі картини по фен-шуй: сміливо вішайте їх у кімнати Економія — це добре, але вона повинна бути адекватною.

Це означає, що не можна купувати зіпсовані продукти, тому що вони по акції. Не можна одягатися у “секонді”, тому що там дешевше.

Не можна їздити на громадському транспорті, аби економити на бензин для машини. Міняйте програми в голові. Замість “я економлю”, — “я маю ще більший дохід”.Гроші — це річ, до якої не можна прив'язуватися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA