Нео Незламні

«Війна — це чергова справа, яку треба виграти»: Інга Кординовська про гуманітарний центр в Одесі

Сейчас читают: 224
womo.ua

Інга Кординовська — власниця юридичної компанії, яка попри загрозу окупації Одеси на початку війни залишилася у місті та заснувала гуманітарний волонтерський центр Одеси, а потім ще два проєкти для допомоги переселенцям, зокрема, матерям.

У спецпроєкті «Незламні» Інга розповіла, як юридична практика допомогла їй під час війни, чому гуманітарна допомога — не її головна мета у допомозі постраждалим від війни та як зміниться вона сама та її бізнес після перемоги. З війною справи ще не мали, але будемо вирішувати Я власниця юридичної компанії.

Наші напрями — це юридичний супровід бізнес-діяльності, міжнародна торгівля, сімейне право і спадщина, забезпечення діяльності громадських ініціатив.

Я займалася сімейним правом та бізнесом, бо сама підприємниця, до того ж маю дві освіти — юридичну і менеджерську. Я розумію потреби бізнесу, від того народжуються гарні юридичні рішення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA