школа діти школярі освіта в Україні

Вишиванки, портфелі, щоденники: топові товари та вартість шкільного кошика-2023

Сейчас читают: 359
womo.ua

Напередодні нового навчального року найбільший український онлайн-ритейлер Rozetka поділився інформацією про найпопулярніші товари для школи.

Станом на серпень 2023 року найбільший попит у цій категорії має одяг (зокрема, вишиванки), а також шкільне приладдя. У порівнянні з 2022-м цьогоріч на сайті онлайн-ритейлера у 7,5 раза частіше купують вишиванки для хлопців і у 5 разів частіше ― для дівчат.

Крім того, збільшився попит на комплекти верхнього одягу, футболки, спортивні костюми, кросівки для хлопців, а також на сукні, спортивні костюми та кросівки для дівчат. Читайте також: Як підготувати дошкільнят до навчання: які книги і зошити варто придбати Читайте також: Лагідна підготовка до школи.

Коли починати і як правильно діяти? Серед шкільного та канцелярського приладдя українці найактивніше купують щоденники, портфелі та папки, кольоровий папір і картон, обкладинки для зошитів і підручників, зошити, альбоми для малювання, пенали, кольорові олівці тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA