Україна місто Київ діти Родина поради Україна місто Київ

Вілпустка на один день: Sheepland у Київській області

Сейчас читают: 393
womo.ua

Іноді навіть один день, проведений на природі, може стати чудовою пригодою для всієї родини. Саме зараз, коли бабине літо все ще дарує теплі та яскраві дні — дуже радимо подорожувати по Київській області.

Такий вояж не тільки допоможе перезарядитися перед новим тижнем, але й залишить чудові спогади та відчуття повнити життя. Тож якщо ви шукаєте цікаве місце недалеко від Києва, де можна відпочити на свіжому повітрі, провести час з тваринами та насолодитися натуральними продуктами — розповідаємо куди варто завітати!

Фото: Анастасія Ніколаєнко Подорож у дитинство на ферму Sheepland Якщо зі станції метро Видубичі їхати по Столичному шосе у бік Василькова, незабаром ви потрапите на ферму Sheepland. Маршрут на машині займе всього 30 хвилин, але дуже швидко ви спіймаєте себе на думці, що мальовничі пейзажі нагадують гори.

Фото: Анастасія Ніколаєнко І дійсно, перфектні природні ландшафти Київської області, тварини та смачна їжа роблять з подорожі на один день повноцінний відпочинок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA