лайфхак м'ясо

Відповідь на запитання, яке цікавить всіх: відомо, чи треба мити м’ясо перед приготуванням

Сейчас читают: 839
hochu.ua

Ми розповідали, що додати в суп, щоб страва довго не скисала. Але тепер ділимось інформацією щодо того, що кулінари часто роблять ще на етапі підготовки інгредієнтів - а саме, миття м’яса.

Часто, готуючи їжі, ми взагалі не замислюємося над тим, чи мити м’ясо перед приготуванням, чи не мити. Рука сама тягнеться до крану, щоб промити шматочок під проточною водою.

На порталі “Школа Життя” розповіли, чому ця процедура не має сенсу, або й може бути небезпечною. Читати також Ситний сніданок з одного лаваша та яйця: наїсться вся сім’я (РЕЦЕПТ) На будь-якому шматку м’яса є бактерії – це факт.

Часто миття м’яса пояснюється саме бажанням їх змити. Але насправді вода не лише не змиє бактерії, а й сприятиме тому, що мікроорганізми проникнуть ще глибше у волокна продукту.Мало того, що “змити бактерії” неможливо, є ще й додаткова шкода: усі ці бактерії під час миття разом із бризками та краплями води розлітаються по всій кухні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA