Джамала премьера дня украинская музыка клипы

Відео дня: танці на столі у новому кліпі Джамали та Pianoбой «Ендорфины»

Сейчас читают: 451
cosmo.com.ua

Прем`єра дня: Джамала та Pianoбой презентували кліп на композицію «Эндорфины». Режисером став Максим Коцький, оператором — Дмитро Чернявський, який раніше працював із Джамалою над відео «Жалі».

Зйомки проходили в Київскій області на території ландшафтного заповідника Васильківські Карпати.  «На перший погляд може здатись, що це історія про те, як я люблю пити каву.

Але ж ні! Наше відео про любов, дружбу та самотність. Ми знімали майже без перерв з п’ятої ранку до дев’ятої вечора. Це були складні зйомки: було дуже холодно, весь час потрібно було ловити світло… Але врешті решт я задоволена результатом». — коментує прем`єру Джамала.  «Взагалі-то я не великий фанат зйомок та красивого віжуала як такого.

Я аудіал, для меня картинка — вторинна. Саме тому обожнюю кліпи, в яких мене нема у кадрі. Але у випадку з «Эндорфинами» все сталось якось само собою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA