люди характер Нео

Відео дня: дивимося офіційний трейлер українського анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня»

Сейчас читают: 382
cosmo.com.ua

«Мавка. Лісова пісня» — найочікуваніший український мультфільм останніх років, і ось нарешті стала відома дата, коли можна буде купити квиток у кіно і всією родиною поринути у магію прадавнього Лісу Мавки — мультфільм вийде у національний кінотеатральний прокат із 29 грудня 2022 року.

Проєкт створено за мотивами «Лісової пісні» Лесі Українки та адаптовано під жанр сімейної анімації. Також в основі мультфільму — образи зі слов’янських міфів і легенд.

У трейлері глядачі побачать як знайомих, так і нових персонажів, але почують їх уперше. Студія Animagrad (FILM.UA Group) поки не розкриває, чиїм саме голосом заговорить Мавка та решта героїв, проте вже відомо, що Лукаша озвучить харизматичний виконавець Артем Пивоваров, який вразив команду своїми акторськими здібностями. «Це класний і крутий досвід — озвучити мультфільм!

Особливо, якщо йдеться про одного з головних героїв стрічки «Мавка. Лісова пісня». Лукаш — неймовірно цікавий персонаж, і в нас багато спільного.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA