друзья ВДНГ

Відчуй свято! ТОП-12 зимових розваг та локацій на ВДНГ

Сейчас читают: 891
liza.ua

12 грудня на території Експоцентру вшосте відкрився тематичний парк новорічних розваг  «Зимова країна на ВДНГ». Відчути святкову атмосферу парку допоможе чек-лист найбільш цікавих локацій.

Не прогавте зиму!Майже дві тисячі квадратних метрів льоду для віртуозних па та піруетів у самому центрі Експоцентру. Цього року ковзанка стала значно більшою, а поруч із нею розмістили оглядовий майданчик — зручні трибуни, де можна спостерігати за своїми близькими та друзями на ковзанах, або ж відпочити після катання.Ковзати  просто неба можна у своїх ковзанах,  або взяти їх, у пункті прокату.

І не варто турбуватися про те, куди подіти речі на час катання — на ковзанці працює надійна камера зберігання.Беріть з собою друзів та коханих і розважайтеся у стилі справжніх нью-йоркців.Графік роботи: з 10:00 до 22:00.Поруч із ковзанкою завбачливо розташували вуличну територія фудкортів із частуваннями формату to-go та широким вибором гарячих напоїв.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA