Польща туризм заборона подорож Польща

Мандрівникам на замітку: що НЕ МОЖНА ввозити до Польщі: повний список

Сейчас читают: 261
hochu.ua

Багато туристів виїжджають до країн Європи саме через сусідню Польщу. Однак подорож може виявитися не дуже вдалою, якщо вам доведеться надовго затриматися на митному посту.

І особливо, якщо це станеться з вашої вини - через несвідоме порушення вами правил.Під час перетину кордону здійснюється два види контролю: паспортний і митний.

І саме на другому українських мандрівників часто затримують, адже вони нерідко беруть із собою заборонені речі або ж просто намагаються провезти більше, ніж дозволено.

Що можна, а що не можна завозити до Польщі, а також у якій кількості, розповідають . Читати також Що взяти в подорож: список обов'язкових речей, про які ви можете забути Пам'ятайте, що під час проходження митного контролю з Польщею багаж перевіряють за допомогою рентгену, а за потреби ще й просять розпакувати валізи і показати їхній вміст.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA