уроки Нео Etnodim фотопроєкт

Вдосвіта: спільний фотопроєкт Степана Лісовського та Etnodim

Сейчас читают: 603
vogue.ua

У розпал війни бренд традиційного українського одягу Etnodim спільно із фотографом Степаном Лісовським презентують проєкт-роздум про важливість рефлексії у ці непрості часи.

Складений зі світлин, схожих на поетичні есеї, проєкт “Вдосвіта” закликає спостерігати за природою і вчитися у неї стійкості та структурності, а також поєднує таємничу красу українських Карпат, майстерність Степана і легкі та яскраві вишиванки з останніх колекцій Etnodim.

Якщо вам здається, ніби ви зависли десь між тим, що у вас було, і між тим, що мало б бути – подивіться на природу. Спостереження за нею – це урок.

Саме природа своєю розміреністю, циклічністю і законами дає нам відповіді на питання про те, як впоратися зі своїм життям. Саме вона показує нам, як тісно ми пов’язані своїм існуванням з усім, що нас оточує. “Ви можете мати міцність скелі, можете хвилюватися як травичка від вітру, можете триматися рідної землі, наче пустили коріння – і кожен раз ви будете собою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA