люди

В Україні відновлюють роботу театри, опери і концертні зали

Сейчас читают: 294
vogue.ua

Попри війну, культура та економіка країни мають працювати. Тож, в Україні з 1 квітня поступово розпочнуть роботу театри, опери, концертні зали та інші заклади культури — про це повідомив міністр культури Олександр Ткаченко.

Заклади культур працюватимуть з урахуванням воєнного стану. Так, у випадку повітряної тривоги глядачі повинні мати змогу перейти в укриття. "Культура – це м’яка сила, – написав у своєму телеграм-каналі міністр культури Олександр Ткаченко. – Вона здатна повернути українців до нормального життя в новій воєнній реальності.

Тому діячі мистецтв готові працювати нон-стоп аби полегшити страждання людей від пережитих жахіть війни, подарувати позитивні емоції дорослим та дітям, а також відродити надію та віру в краще майбутнє".

Частина коштів від придбаних квитків йтиме на допомогу армії або на гуманітарну підтримку. Нагадаємо, що під час війни деякі українські театри перетворилися на повноцінні гуманітарні штаби.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA