Україна люди Нео Україна

Міжнародна модна спільнота закликає допомагати Україні

Сейчас читают: 418
vogue.ua

Початок російського військового нападу на Україну співпав за часом з піком модного сезону – на Тижнях моди в Мілані та Парижі війна в Україні була найпалкіше обговорюваною темою.

Ми побачили безпрецедентну реакцію міжнародної модної спільноти: великі компанії робили великі пожертвування, незалежні бренди надавали гуманітарну допомогу, іноземні медіа підтримували українських дизайнерів та талантів.

Через 50 днів війни Україна, як і раніше, є головною темою на міжнародному порядку. І, як і раніше, потребує допомоги всього світу.

На запрошення Vogue UA друзі видання записали коротке відео із закликом не припиняти допомагати Україні. Супермоделі з обкладинок (Карен Ельсон, Тесс МакМіллан, Міка Арганараз Кікі Віллемс), дизайнери Шарлотт Шене, Рашемі Боттер та Лізі Херребрюх, легендарний журналіст Тім Бленкс та українська художниця Олена Ємчук звернулися до своїх підписників з проханням підтримати український народ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA