Україна Україна

Роботу Демієна Герста, присвячену Україні, покажуть на Венеційській бієнале

Сейчас читают: 575
vogue.ua

Нова робота відомого художника Демієна Герста під назвою Sky Over Corn Field присвячена Україні та нашій боротьбі за свободу.

Вона буде показана на бієнале у Венеціїї, що розпочнеться вже 23 квітня, та стане частиною української вистави «Це Україна: Захищаючи свободу».

Цей спільний проєкт PinchukArtCentre, Офіса Президента та Міністерства культури та інформаційної політики пройде у рамках офіційної паралельної програми 59-ї Міжнародної мистецької виставки La Biennale di Venezia.

Виставка проходитиме в Scuola Grande della Misericordia у Венеції з 23 квітня до 7 серпня 2022 року. Масштабна виставка була створена буквально за 4 тижні і стане важливою художньою розмовою про Україну, її культуру та роль у сучасному світі У виставки візьмуть участь як всесвітньовідомі художники – Демін Герст, Марина Абрамович, JR, Такаша Муракамі; так і українські митці – серед них Никита Кадан, Леся Хоменко, Євгенія Белорусець.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA