Росія Росія

В РФ заочно заарештували двох урядовиць — Верещук та Джапарову

Сейчас читают: 474
womo.ua

Лефортовський суд Москви за зверненням ФСБ вирішив заочно заарештувати «за порушення територіальної цілісності РФ» віцепрем’єр-міністерку – міністерку з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірину Верещук та першу заступницю міністра закордонних справ України Еміне Джапарову.

Йдеться про термін у два місяці з моменту екстрадиції до Росії або затримання на її території. У чому полягають порушення територіальної цілісності РФ, в рішенні суддя не зазначив.

Після цього одразу ФСБ Росії оголосила  обох українських політкинь у міжнародний розшук. Ірина Верещук відреагувала на рішення росіян знімком зі сміхом. «ЗМІ написали, що росіяни заочно заарештували та оголосили мене в розшук за «посягання на територіальну цілісність Росії».

Ну, що я можу сказати? Це — моя робота», – написала вона у Facebook. Еміне Джапарова була не менш красномовною.  «Я це оцінюю, як найкраще привітання з Днем Збройних Сил України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA