волосы стрижка прически

Нова стрижка Brachel поєднує дві епохи та двох знаменитостей

Сейчас читают: 838
vogue.ua

Новий бум в соцмережах – стрижка Brachel. Вона поєднує не просто техніки стриження, а епохи: нашарування "пір'я" з 90-х, як у Рейчел Грін, героїні серіалу "Друзі", та об'ємний чубчик з 60-х, як у Бріжит Бардо.

Ми вже писали: один з головних трендів осінніх зачісок – це стрижка Sachel (Shaggy Rachel). Невеликий екскурс в історію перукарського мистецтва: пишна й об’ємна стрижка з пасмами-пір’ям, яку Дженніфер Еністон носила під час знімання, вперше викликала фурор 90-ті: всі хотіли таку ж.

Стрижка Рейчел Грін стала шалено популярною знову в 2021, коли вийшов епізод HBO Max «Друзі: Возз’єднання». Чому всім подобалась стрижка Рейчел? – вона могла задовольнити потреби безлічі жінок: досить довга, щоб не здаватися надто ризикованою, вона давала змогу надати волоссю форми, а образу — завершеності, не розлучаючись зі звичною довжиною.

В 2022 ми побачили нове трактування образу Рейчел, Sachel – гібрид улюбленого Майлі Сайрус та Біллі Айліш шегу та стрижки Рейчел.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA