Сша Канада Пакистан туризм новини світу Сша Канада Пакистан

В океані зник підводний човен з туристами: які шанси на порятунок?

Сейчас читают: 984
womo.ua

19 червня 2023 року стало відомо про зникнення в Атлантичному океані підводного човна Титан, на якому туристи вирушили оглядати затонулий Титанік на глибині 3800 метрів.

Зазначається, що запас кисню на підводному човні розрахований максимум на 96 годин (згідно з повідомленням берегової охорони США — від 70 до 96 годин), рятувальна операція наразі триває.

Відомо, що на борту Титана перебуває команда з п’яти людей: 59-річний британський мільярдер Хеміш Гардінг, 48-річний бізнесмен із Пакистану Шахзада Давуд і його 19-річний син Сулейман Давуд.

Також на борту на борту підводного човна перебуває 77-річний француз Поль-Анрі Наржоле, відомий як «Містер Титанік». П’ятим членів екіпажу ймовірно став директор OceanGate Стоктона Раша. Читайте також: Уряд Норвегії впроваджує квоту для жінок, щоб на них припадало 40% у складі рад директорів Як відомо, усі пасажири перебувають у тісному просторі підводного човна, довжина якого лише 6,7 метра, ширина — 2,8 метра, висота — 2,5 метра.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA