собаки дослідження домашні улюбленці

В які дні собаки частіше кусають людей: вчені мають відповідь!

Сейчас читают: 192
hochu.ua

У своєму дослідженні гарвардські вчені проаналізували майже 70 тисяч повідомлень в журналах швидкої допомоги та різних новинних замітках, які стосувались укусів собак.

Дослідники прийшли висновку, що в спекотні та сонячні дні ризик бути укушеним собакою зростає. Читати також 5 невибагливих порід собак для найбільш лінивих господарів Ми виявили, що кількість собак, які кусають людей, збільшується з підвищенням температури і концентрації озону, але не забруднювачів.

Ми також помітили, що більш високі рівні УФ-опромінення були пов’язані з більш високими укусами собак щурами. Дійшли висновку, що сильна спека робить тварин більш агресивними,- пишуть автори.За словами вчених, отримані дані досліджень дуже згодяться під час прорахунків наслідків глобального потепління на природу.

Читати також 7 дивовижних фактів про собак, які змусять вас по-іншому подивитися на свого улюбленця До речі, раніше вчені назвали найагресивнішу породу собак.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA