Джо Байден Сша Росія Нео Джо Байден Сша Росія

«Путіна зустріла стіна такої сили, яку він не міг собі уявити, — український народ»: Джо Байден виступив перед членами американського Конгресу

Сейчас читают: 953
cosmo.com.ua

Під час свого виступу перед членами американського Конгресу зі щорічним посланням «Про становище в країні» (State of the Union) президент США Джо Байден анонсував закриття повітряного простору США для російських авіакомпаній.

Окрім того, при Міністерстві юстиції США працюватиме спеціальна група, метою якої стане «розслідування злочинів російських олігархів».

Також Джо Байден вкотре висловив слова підтримки на адресу України та відзначив, що надихається хоробрістю українського народу. «Шість днів тому президент Росії Володимир Путін намагався похитнути засади цивілізованого світу.

Він думав, що світ прогнеться під його вимоги, але він прорахувався. Він думав, що захопить Україну, і весь світ перевернеться.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA