НОВОСТИ вакцина вакцинация

В Індонезії пріорітетною групою для вакцинаціі стали інфлюенсери

Сейчас читают: 223
womo.ua

По всьому світу країни починають вводити щеплення громадян від COVID-19. Для ціїє мети, влада вводить схеми по пріорітетності для масової вакцинації громадян.

Пріорітетні групи розподіляють на окремі вразливі категоріі: за віком або специфікою роботи (медики, поліцейські). Так, в Індонезії видилілі ще одну вразливу групу претендентів на вакцинацію — інстаграм-інфлюенсери.

Уряд Індонезіїї пояснює таку стратегію пояснюює тим, що саме інфлюенсери можуть переконати свою аудиторію зробити вакцину. Так, індонезійська телеведучий Раффі Ахмад із 50 млн аудиторію в Інстаграм, вже взяв участь у програмі вакцинаціі і закликає аудиторю не боятися робити щеплення від COVID-19.

В результаті, очікується, що популярні артисти мають викликати довіру громадян Індонзеії до щеплення, адже за даними опитування, вакцинуватися від коронавируса готові поки тільки 37% жителів Індонезії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA