місто Київ місто Київ

UWE_Hub запрошує на онлайн-захід Pitching Night

Сейчас читают: 217
womo.ua

27 жовтня о 18:00 у Zoom протягом двох з половиною годин триватиме ніч пітчингу — завершальний етап навчання у UWE_Hub. Власне 17 учасниць  в реальному часі боротимуться за перемогу.

Але лише три з них отримають 4000 USD на консультаційну або експертну підтримку своїх проєктів. Оцінювати українок-підприємиць будуть: Еммануель Льов, бізнес-консультант, підприємець, ментор, співзасновник Emervill Тарас Деркач, керівник платформи Career Hub у Центрі «Розвиток КСВ Дмитро Кузьменко, CEO UVCA (Асоціація приватних та венчурних інвесторів України) Юлія Броско, брендмейкерка для бізнесу з власними стартапами, авторка книг з брендингу   Аби стати свідком цієї унікальної події, треба зареєструватися 27 жовтня до 14:00 за Києвом. — посилання на форму Записатися у лист очікування програми UWE Hub — https://www.uwehub.org/registration-form Pitching Night – є яскравим фіналом марафону, довжиною у 6 тижнів.

Учасниці UWE_hub відвідували онлайн-лекції за темами: “Візія, місія, цінності. Чому це важливо”, “Клієнт та ціннісна пропозиція”, “Гіпотетична бізнес-модель”, “Фінансова модель та аналіз ринку”, “Продукт (MVP), продажі та промо”, “Стратегія та планування”, знайомилися та обмінювались досвідом на нетворкінг-зустрічах, індивідуально працювали з менторами над власними бізнес-планами.

За результатами першої хвилі програми, 26 українок отримають сертифікати про успішне проходження курсу з практичного навчання підприємництву в UWE_hub.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA