Дженнифер Лопес Ralph Lauren Harry Winston Нео Дженнифер Лопес Ralph Lauren Harry Winston

Усі весільні прикраси Дженніфер Лопес

Сейчас читают: 984
vogue.ua

Бен Аффлек подарував Дженніфер Лопес рожевий діамант від Harry Winston, коли зробив їй першу пропозицію в 2002 році. Коли пара возз'єдналася через два десятиліття, йому вдалося перевершити самого себе – актор презентував своїй майбутній нареченій рідкісний зелений діамант, створений Іланом Португалі з Beverly Hills Diamonds і розроблений Тамарою Рагаміновою та Ніколь Голдфайнер з Rahaminov Diamonds.

Під час інтимної церемонії в Лас-Вегасі пара обмінялася обітницями на офіційному святкуванні, яке відбулося у маєтку нареченого в Райсборо, штат Джорджія.

Дженніфер Лопес забарвила своє тріо суконь від Ralph Lauren ще більш заворожуючими прикрасами, зокрема блискучими діамантами, які доповнювали, та не конкурували з її ефектною обручкою.

Для проходу під вівтарем Джей Ло одягла білу сукню, що повторює вигини тіла, виготовлену зі 500 метрів тканини. Співачка також обрала класичні сережки-краплі Mikimoto з білими культивованими перлами, оточеними діамантами в платині, і каблучку з такими ж діамантами та перлиною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA