люди друзья контакт характер

Усе про стосунки. Що це насправді?

Сейчас читают: 315
upsihologa.com.ua

Сначала, для того чтобы разгадать смысл собственных сновидений, я использовала различные сонники и народные поверья. К сожалению, этот метод не дал никаких результатов.

Коротка характеристика основних предметних видів психологічних експертиз у цивільних та кримінальних справах.Дитина відкриває для себе світ людських стосунків за допомогою сюжетно-рольової гри. «Сім'я», «Дитячий садок», «У лікаря», «Магазин», «Водії», «Перукарня»,  «Будівельники».

За допомогою сюжетно-рольової гри відбувається розвиток різноманітних сфер психічної діяльності. Гра є формою соціалізації дитини, що сприяє ЇЇ орієнтуванні в міжособистісних стосунках. Будучи дітьми, у грі ми повторює дії дорослих, за допомогою чого реалізовуємо тенденцію бути і діяти як дорослий.

Поступово розширюється коло значущих осіб, в який тепер входять як однолітки так і партнери по грі. Згадаймо себе у дитинстві.Зазвичай, ти грався з тими дітьми, які приймали твої правила, яким подобалися такі ж ігри як і тобі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA