Блейк Лайвлі Twitter Instagram знаменитості соцмережі Блейк Лайвлі

5 відомих акторів, які перестали користуватися соцмережами

Сейчас читают: 741
hochu.ua

Австралійський актор мав 67 мільйонів підписників перед тим як зробити перерву в соцмережах. Причиною такого рішення стали проблеми з психічним здоров'ям зірки - за словами Тома він відчував велике збудження від використання Instagram та Twittter.

Пізніше актор підтримав відому молодіжну благодійну організацію з охорони психічного здоров'я. Наразі Голланд використовує соцмережі для підвищення обізнаності про цю організацію.@tomholland2013 Читати також Знаменита Людина-павук Том Голланд висловився про своїх критиків і хейтерів При майже 660 тисяч підписників у стрічці зірки лише 58 опублікованих світлин.

Остання була зроблена 90 тижнів тому - на ній Стоун позує в ролі Круелли. Наразі Емма вирішила не користуватися соцмережами, проте свої акаунти видаляти не стала.@emmastoneПодякував за підтримку та зізнався в безмежній любові до своїх прихильників - ось так пройшло прощання актора з Twitter у 2022 році.

До речі, того ж року Джим Керрі повідомив і про плани завершити акторську кар'єру. Фото: etonline.comВи здивуєтесь, але у цієї актриси немає особистого акаунту ні в одній соцмережі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA