робота натхнення успішна жінка вибір редакції ефективність

Уляна Фіца: бізнес — це побічний ефект людських стосунків

Сейчас читают: 611
womo.ua

«19 років мого життя — це компанія Кормотех, глобальний виробник кормів для домашніх тварин з українським корінням. Ми продаємо 650 позицій корму для котів та собак у 40 країнах світу.

За 20 років існування компанії ми пройшли 4 кризи і з кожної виходили сильнішими» — розповідає в ексклюзивному інтерв’ю WoMo директорка з управління ланцюгами постачання Kormotech, Уляна Фіца.

На початку 2022 року ми мали 3 сценарії. “А”  – включав посилення воєнних дій на Сході, в зоні ООС. “В” — ООС + наступ на Сході, “С” був про повномасштабне вторгнення.

Коли ми дійшли до плану “С”, у який ми, відверто, вірили найменше – ми вирішили, що в такому разі надійдуть вказівки від держави, як діяти, адже ніхто з нас не мав уявлення, як виглядає повномасштабна війна. Одна з наших цінностей — це гра в довгу 24 лютого 2022 просто включився інстинкт — внутрішня система безпеки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA