Стиль сукня акторка

Елізабет Герлі з'явилася на вечірці в надзвичайно ефектний червоній сукні (ФОТО)

Сейчас читают: 466
hochu.ua

Британська акторка, модель і продюсерка Елізабет Герлі прилетіла до Іспанії зі своїм сином Даміаном. Разом вони відвідали вечірку Remus Lifestyle Night, яку організував німецький бізнесмен Марсель Ремус, на Майорці.

Про це пише Daily Mail.Фото: Getty ImagesДля цієї події знаменитість обрала розкішне вбрання від FOVARI з колекції бренду FW23-24.

Це була яскраво-червона сукня з досить відвертим розрізом до стегна та глибоким декольте, яка підкреслювала її струнку фігуру та тонку талію.

Доповнила свій образ знаменитість золотистими босоніжками на підборах та аксесуарами - сережками та намистом з кулоном. Читати також Ліндсі Лохан показала фігуру через два тижні після пологів: чим так пишається актриса (ФОТО) Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty ImagesНа червоній доріжці вечірки акторка посміхалася та позувала з сином.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA