New York місто New York трейлер фільми кіно документальна стрічка кінопрокат New York місто New York

Фільм Андреа Арнольд «Корова» вийде в кінотеатрах у червні: трейлер

Сейчас читают: 216
womo.ua

Документальний фільм володарки Премії «Оскар», дворазової номінантки Канн, режисерки «Американської крихітки» та другого сезону «Великої маленької брехні» Андреа Арнольд, виходить в український прокат 22 червня 2023 року.

Зазначається, що протягом чотирьох років режисерка спостерігала за життям чорно-білої дійної корови, на ім’я Лума. В кадрі головна героїня мукає, жує траву, ділиться з людьми молоком, а навзаєм отримує турботу працівників далеко не найгуманнішої господарської галузі.

Емоційності подіям на фермі додають саундтреки від Біллі Айліш, Мейбел, Garbage, The Pogues. Читайте також: В український прокат виходить документальний фільм «Залізні метелики» Світова прем’єра картини «Корова» відбулася на 74-му Каннському фестивалі.

Минулого року стрічка отримала номінацію на Премію BAFTA в категорії «Найкращий документальний фільм». Читайте також: В Україні покажуть фільм про художників Аду Рибачук і Володимира Мельниченка Журнал The New Yorker називає фільм «пронизливим і душевним» і таким, що «розкриває межі мистецтва», а The New York Times описують його як «чуттєвий досвід».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA