Мода українська мода українські бренди жіноча мода мода 2024 нова колекція

Український бренд IWOMAN презентував нову круїзну колекцію, натхненну літнім відпочинком: фото

Сейчас читают: 640
womo.ua

Український бренд IWOMAN представляє свою нову круїзну колекцію, натхненну літнім відпочинком. Цього сезону у дропі бренду можна знайти як базові речі, так і витончені комплекти.

Мереживні туніки, вʼязані сукні, лляні костюми, те що необхідне вашому гардеробу з настанням тепла. Останні стали вже невіддільною базою жарких днів, адже піддаються безлічі цікавих стилізацій в образах.

Шовкові спідниці гарно поєднуються з вʼязаними топами, створюючи цікаві мікси фактур та ніжні деталі. Вʼязані сукні у максідовжині з відкритою спиною стануть гарним доповненням до вечірніх образів. Читайте також: Український бренд Katsurina представив літню колекцію жіночого одягу: фото Колірна палітра колекції зосереджена на нейтральних пастельних кольорах, які просто створені для спекотної погоди.

Для відпочинку на пляжі бренд презентував сукні-туніки у молочному, бежевому та ніжно-рожевому кольорах. Завдяки легкості й повітропроникності матеріалів сукні приємні на дотик та слугують ідеальним варіантом поверх купальника.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA