Сша місто Червень Мода українська мода українські бренди колекція ЛГБТ-спільнота дроп Сша місто Червень

Харківський бренд keepstyle випустив дроп на знак підтримки ЛГБТ-спільноти: до чого тут Бред Пітт

Сейчас читают: 348
womo.ua

Червень — місяць, що найбільше транслює свободу самовираження, прийняття себе у будь-яких проявах та створення open-minded суспільства.

Цього року український бренд keepstyle доєднався до підтримки ЛГБТ-спільноти та на честь цього випустив рожевий худі «gay». До речі, натхненням для зйомки послугували легендарні фото Бреда Пітта в сукні для Rolling Stone 1999 року, образ якого одночасно комбінував маскулінність та жіночність.

Щоб відтворити головний меседж – що бути іншим та відрізнятись не страшно і не соромно, а навпаки круто, keepstyle запросили Jay (Джея) українського перформера, модель, танцівника та актора балету Freedom.  Читайте також:  У США зафіксовано третій випадок захворювання людини на пташиний грип Верховна Рада підтримала три законопроєкти про захист прав жінок: подробиці Що дивитись на Netflix у червні 2024 року: 65 найочікуваніших фільмів та серіалів Гороскоп на червень 2024 року: що обіцяють зірки усім знакам Зодіаку Фінансовий гороскоп на червень 2024 року: хто зі знаків Зодіаку купить будинок Магнітні бурі у червні 2024 року: коли та на що чекати Від авіації і ІТ до створення власного бізнесу під час війни: історія засновниці молодого бренду одягу BRU Олександри Гречко Любовний гороскоп на червень 2024 року: хто зі знаків Зодіаку знайде своє кохання, а хто втратить Які українські фільми покажуть на Netflix у червні 2024 року Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram The post Харківський бренд keepstyle випустив дроп на знак підтримки ЛГБТ-спільноти: до чого тут Бред Пітт appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA