Мода українська мода українські бренди бренд одягу бренди одягу жіноча мода

Український бренд Atelier Handmade показав вишуканість у новій колекції лляного одягу: фото

Сейчас читают: 362
womo.ua

Український бренд Atelier Handmade продовжує вивчати льон і його властивості з усіх сторін. Для засновниці бренду Анастасії Єршової льон давно вже не просто модний матеріал, а цілий всесвіт, що заслуговує на ще більшу увагу. Читайте також: Український бренд IWOMAN презентував нову круїзну колекцію, натхненну літнім відпочинком: фото Окремий напрямок роботи Atelier Handmade – вивчення цілющих властивостей льону, який відомий своєю зносостійкістю і міцністю, гігроскопічністю та повітропроникністю, екологічністю й антисептичними властивостями.

Крім того, льон сприяє більш інтенсивному кровообігу, стимулюванню організму і зменшенню його стомлюваності. Лляний одяг дійсно допомагає відновити імунну систему і навіть оберігає людину від неврозів та тривожності, що сьогодні особливо актуально.

Цю ідею повного єднання із собою та природою підтримує і дизайн нової колекції – позачасові силуети, які не втрачають своєї актуальності, і не хімічне фарбування.

Бренду важливо показати, що одяг – це наше продовження та ще один зв’язок із живим світом навколо. Так, в новій колекції Atelier Handmade можна знайти фірмові сорочки з тендітною вишивкою рішельє, яка створюється в київському ательє марки, елегантні штани-палаццо, сукні з відкритою спиною та розслаблені сети з туніками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA