Украина украинские дизайнеры Нео Украина

Під кулями: бренд GUDU створив благодійну NFT-колекцію

Сейчас читают: 487
vogue.ua

Українські дизайнери й далі допомагають рідній країні різними способами. Хтось зміг свої виробництва перекваліфікувати на пошиття бронежилетів, балаклав чи термобілизни для української армії, хтось передає гроші біженцям від продажу колекцій чи волонтерить.

Український бренд GUDU також зробив ставку на віртуальне мистецтво й створив NFT-колекцію, що називається 21 Days of Hope. "Ця колекція народилася досить спонтанно.

З моменту початку бойових дій я опинився в заміському будинку неподалік Києва. І одним зі способів якось відвернути увагу від снарядів, що пролітають над будинком щоночі, стало малювання ескізів.

Я робив це щодня і згодом зрозумів, що завдяки цим цифровим малюнкам на планшеті я бачу, як змінюється мій внутрішній стан у ці дні – від повної розгубленості та нерозуміння, що буде далі, до чіткої впевненості в нашій перемозі”, – розповідає Лаша Мдінарадзе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA