новини шоубізнес діти знаменитостей

Наомі Кемпбелл таємно стала мамою вдруге: перше фото малюка

Сейчас читают: 937
hochu.ua

Британська супермодель Наомі Кемпбелл вдруге стала мамою. Сурогатна мати народила 53-річній зірці другого малюка, але її вагітність ретельно приховувалася від преси, адже сама Наомі не любить говорити про особисте життя.

Читати також 53-річна Наомі Кемпбелл вперше показала свою 2-річну доньку (ФОТО) Радісною новиною Наомі Кемпбелл поділилася в Instagram, показавши перше фото малюка.

У моделі народився хлопчик, проте його ім'я вона не розкрила. Втім, обличчя малюка знаменитість теж не поспішає показувати, тому на першому фото хлопчик був відвернутий від камери, лежачи в білосніжному костюмі на руках у мами.Мій маленький дорогий, знай, що тобою дорожать без міри, ти оточений любов'ю відтоді, як ти подарував нам свою присутність.

Справжній дар від Бога, благословенний! Ласкаво просимо, хлопчику. Ніколи не пізно стати мамою,— написала Наомі Кемпбелл.Зазначимо, у свої 53 роки модель ніколи не була заміжня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA