Мода тренди літо літо 2023

5 найкрутіших головних уборів на літо 2023: з ними ви точно будете ТОП! (ФОТО)

Сейчас читают: 195
hochu.ua

Головний убір - це не просто стильне доповнення вашого образу. Влітку - це ще й той елемент гардероба, який захистить вашу голову від палючого сонця й допоможе нормально почуватися, навіть довго гуляючи під палючими променями.Проте на головні убори теж є своя мода.

Саме тому зібрав 5 найстильніших варіантів літа 2023. Що опинилося на піку популярності у цьому сезоні, розповідаємо і показуємо далі.

Читати також Час взувати підбори: популярний стиліст представив наймодніше взуття на літо 2023 (ФОТО) Вічна класика, яка пасує практично до будь-якого образу.

Втім, навіть попри те, що це класика, останнім часом стилісти говорять про зростання інтересу саме до чорних кепок. Радимо обирати звичайну модель без стразів, аксесуарів і всіляких написів - тоді вона прослужить вам довго і стане ідеальним доповненням  до ваших базових аутфітів.Фото: freepikЦе чудовий варіант для спекотних погожих днів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA