Україна новини шоубізнес Камалія Україна

Камалія показала доньок від пакистанського мільярдера – як виглядають Мірабелла та Арабелла (ФОТО)

Сейчас читают: 373
hochu.ua

Українська співачка Камалія, яка нещодавно розповіла про розлучення з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром, нарешті зустрілася зі своїми донечками – Арабеллою та Міраллою.

Відповідне фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Камалія і Мохаммад Захур після початку повномасштабного вторгнення на сімейній нараді прийняли рішення перевезти дітей за кордон, а саме — до Великої Британії.

Сама артистка вирішила допомагати Україні, тому проводить благодійні концерти у країні та за кордоном. Читати також Камалія вперше зізналася, що неодноразово виступала для Путіна: "Він здавався добрим" Проте, найімовірніше, зірка естради приїхала до Британії.

Так, кілька годин тому поділилася новою фотографією, де позує разом зі своїми спадкоємцями. Камалія не приховує радості.Нарешті разом!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA