шоубізнес Максим Галкін телеведучий

Українка опублікувала фото з Максимом Галкіним: як зараз виглядає гуморист

Сейчас читают: 575
hochu.ua

Російський гуморист та телеведучий Максим Галкін на початку повномасштабного вторгнення росії разом з родиною емігрував. Наразі знаменитість з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми проживають в Ізраїлі, а свій розкішний замок зіркова родина у підмосков’ї продала.

Нещодавно в Мережі з’явилося свіже фото Галкіна, яке зробила … українка. Деталі – в нашому матеріалі HOCHU.ua!Максим Галкін відкрито підтримав Україну та засудив дії путінського режиму.

Ба більше, виїхав з країни-агресорки та активно виступає в Європі та Америці. Читати також "Долина між надгробками полізе": Максим Галкін публічно висміяв артистів-путіністів Під час свого гастрольного туру він зустрів українку з Харкова та погодився зробити з нею селфі.

Дівчина працює у б’юті-індустрії за кордоном. Про своє враження від неочікуваної зустрічі з зіркою розповіла на сторінці в Instagram.Ні, нічого незвичайного, просто я з Максимом Галкіним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA