місто Одеса Фото обстріл обстріли війна Росії проти України війна в Україні місто Одеса

Обстріл Одеси: постраждав Музей цікавої науки — фото

Сейчас читают: 740
womo.ua

Вночі росіяни обстріляли Одесу ракетами «Калібр» з Чорного моря. Є загиблі й постраждалі. Зазначається, що внаслідок атаки зазнали пошкоджень два заклади вищої освіти та Одеський Музей цікавої науки — партнер Малої академії наук України.

Музей цікавої науки — це приватний музей, нараховує понад 130 експонатів, які переважно були розроблені й виготовлені одеськими винахідниками.

В цьому році, 1 червня йому виповнилося 8 років. Читайте також: Безкоштовна доставка кормів для врятованих тварин на Херсонщині: як скористатися послугою Meest Частину експонатів навесні 2022 року за ініціативою МАНУ евакуювали до Львова, де експонувалися протягом трьох місяців, а згодом — стали частиною експозиції в Музеї науки МАН в Чернівцях.

Але частина експонатів були стаціонарно вмонтовані в Музей і евакуювати їх не пошкодивши було неможливо. Читайте також: На Херсонщині росіяни убили вагітну українку, яка рятувала своїх дідуся з бабусею Це — Дзеркальний лабіринт, Велика котушка Тесли, центробіжна карусель, власний планетарій та дві лабораторії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA