місто Маріуполь люди Нео місто Маріуполь

Українці закликають врятувати 82 жінки-медикині з Маріуполя, що перебувають у полоні

Сейчас читают: 676
vogue.ua

Велика кількість героїв-захисників Маріуполя продовжують перебувати в полоні, а українці говорять про це на увесь світ, аби привернути увагу до полонених, доля яких так і залишається невідомою.

Так, громадська організація "Марш жінок" закликала світ допомогти врятувати 82 жінки-медикині з Маріуполя, більшість з яких є співробітницями 555-го військового шпиталю у Маріуполі та потрапили у полон ще 12 квітня.

На своїй сторінці в Інстаграм "Марш жінок" опублікували фото цих жінок. "82 обличчя, більшість з них - лікарки, медичні сестри та співробітниці військового шпиталю у Маріуполі, потрапили в полон 12 квітня та досі перебувають там у жахливих умовах", - написано у зверненні "Маршу жінок". - Вони в полоні, тому що виконували свій лікарський обов'язок та до останнього залишалися у Маріуполі, допомагаючи пораненим військовим та цивільним. "Цим жінкам російські військові присвоїли лише номери, ані імен, ані прізвищ.

Але ми хочем наголосити про те, що ці обличчя - це не безіменні номери. Це обличчя героїчних жінок України, які виконували свою рятівну місію до останнього дня, не полишивши людей самих в критичних станах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA