Сша Україна Сша Україна

Україна та США оновлюють торгову угоду 2008 року

Сейчас читают: 958
womo.ua

Оновлення торгової угоди 2008 року особливо важливе в контексті економічної підтримки США для України та повоєнної відбудови.

Понад 20 представників усіх залучених до співпраці з Україною інституцій США обговорили програми допомоги і наступні кроки для залучення інвестицій в Україну. «Ця робота дозволить зміцнити довіру американського бізнесу до інвестицій в Україну і полегшить реалізацію проєктів з відновлення та відбудови України», – пояснила міністерка економіки України Юлія Свириденко.

В оновленій Угоді про торгове та інвестиційне співробітництво (TICA) американському бізнесу були  надані всі необхідні гарантії щодо нетарифних заходів, як от регуляторне середовище процедур закупівель.

У 2008 році уряди України та США уклали угоду про торгову й інвестиційну співпрацю. Основною метою документу було розширення та зміцнення економічних відносин між країнами у зв’язку із вступом України до Світової організації торгівлі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA