душа Нео

Ми однієї крові: 5 ідей, як стилізувати патріотичні речі цього сезону

Сейчас читают: 115
vogue.ua

Речі з патріотичною символікою – це не тільки гарні та стильні елементи гардероба, а й спосіб без слів гучно висловити підтримку й любов до своєї Батьківщини та піднести моральний дух свого народу.

У межах соціального проєкту "Ми однієї крові", створеного за ініціативи ПУМБ, vogue. ua розповідає, як ефектно стилізувати патріотичні речі цього літа.

Найпростіший спосіб обіграти впізнавану патріотичну символіку – вибрати прикрашені нею аксесуари. Так, практичний бавовняний шопер із зображенням червоної калини якнайкраще пасуватиме і до улюблених джинсів, і до легкої сукні нюдового відтінку з рукавами-воланами.

Додати образу ще більшої виразності допоможуть сережки з тією ж калиною. Звісно, денім у всьому своєму різноманітті – мабуть, найпрактичніший матеріал будь-якого гардероба, а стилістична формула "джинси + худі" уже давно знайома світу моди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA