Сша New York аборт аборти права жінок права людей Сша New York

У США сенаторки протистоять забороні абортів: хто ці жінки

Сейчас читают: 454
womo.ua

У Південній Кароліні п’ять жінок-сенаторок об’єдналися, щоби боротися проти заборони абортів від моменту зачаття: три з них — республіканки.

Про це пише The New York Times. У п’ятірку увійшли : Сенді Сенн, Катріна Шейлі, Міа Маклеод, Пенрі Густафсон, Марджі Брайт Метьюз.

Сенаторки називають себе «сестрами» і працюють в Сенаті штату Південна Кароліна. Три з них є республіканками, одна — демократкою, ще одна не представляє жодну партію. Читайте також: У США хочуть внести до Конституції поправку про рівні права, але є нюанс: подробиці Зазначимо, що усі сенаторки мають дітей і запевняють, що власний досвід вагітності визначає їхні погляди на аборти.

Демократка Марджі Брайт Метьюз і сенаторка Міа Маклеод, яка вийшла з Демократичної партії цього року, вважають, що аборт можна робити до 24-го тижня. Читайте також: У США хочуть скасувати розірвання шлюбу за згодою сторін Республіканки Пенрі Густафсон та Сенді Сенн схиляються до варіанту обмеження абортів після першого триместру, окрім виняткових ситуацій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA