Сша Україна Джамала війна новини Сша Україна

"Сам Байден пообіцяв": Джамала обговорила з президентом США деокупацію Криму

Сейчас читают: 258
hochu.ua

Українська кримськотатарська співачка Джамала, яка претендує на тренерське крісло в шоу "Голос країни", розповіла, що думає про деокупацію її рідного Криму.

Артистка впевнена, що зовсім скоро Україна зможе повернути півострів, який був анексований росією ще 2014 року. Деталі — на HOCHU.ua.В інтерв'ю You-Tube-проєкту "Бомбардир" Джамала зазначила, що за останні 9 років питання про анексію Криму рідко з'являлося в публічному просторі.

За словами виконавиці, на це сильно вплинула російська пропаганда. Проте з початком повномасштабної війни питання про деокупацію українських територій стало особливо важливим.Хочемо повернути Крим і тут уже інше питання: "Який ми хочемо повернути Крим?".

Ми хочемо говорити тільки про те, що я був в Артеку, море і там було класно влітку, чи ми реально хочемо знати цих людей і відчувати себе як частину світової історії, яким є Крим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA