Нео догляд за волоссям зачіска

Як легко зробити пучок? Найхитріша техніка, яка займає менше хвилини

Сейчас читают: 948
hochu.ua

Недбалий пучок — часом, одна з найскладніших зачісок. Але ми знаємо, як зробити її буквально за кілька хвилин. Беріть на замітку секретну техніку, з якою ваш пучок на голові вийде просто бездоганним.Поспішаєте на навчання чи роботу, а волосся вже не першої свіжості?

Як добре, що стилісти вигадали просту і разом з цим дуже стильну зачіску — пучок. Однак, за іронією долі, коли справа доходить до простих образів, вони потребують великих зусиль.

Як же зробити пучок за хвилину? Розповідаємо нижче. Читати також Асиметричне боб-каре — стрижка, яка ніколи не втрачає актуальності (ФОТО) Нахиліть голову вниз і зберіть волосся у вільний хвіст, розташувавши його на потрібній висоті.

Не використовуйте гребінець і не дбайте про те, щоб волосся було ідеально зачесане назад — невеликі нерівності не завадять.Скрутіть волосся та оберніть його навколо основи хвоста, продовжуючи намотувати вниз.

Об этом же в других изданиях
belnovosti.by
Как предотвратить засорение слива в ванной: 3 совета, которые легко воплотить в жизнь belnovosti.by /11 месяцев назад
hochu.ua
Як легко відмити решітку для шашлику: ці лайфхаки вже до вас перевірили hochu.ua /11 месяцев назад
belnovosti.by
Как легко и быстро отделить желток от белка: 4 проверенных способа belnovosti.by /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA