Маша Єфросиніна новини шоубізнес Юрій Горбунов Маша Єфросиніна

"Ця людина припнила для мене існувати: Єфросиніна різко прокоментувала скандал довкола Горбунова та серіалу "смт Інгулець"

Сейчас читают: 479
hochu.ua

Українська ведуча Маша Єфросиніна надзвичайно емоційно висловилася про Юрія Горбунова, який виявив бажання силами своєї команди ТОВ "Прототип продакшн" зняти серіал "смт Інгулець" за 33,6 млн бюджетних коштів.

Подробиці - в нашому матеріалі.Прототипом  одного з основних персонажів якого став епатажний власник  ФК "Інгулець" та відомий господарник  Олександр Поворознюк.

У мережі почали говорити, що таку суму недоцільно реалізовувати на подібний проєкт. Читати також Маша Єфросиніна вразила сукнею на весіллі Дорофєєвої: "Керрі Бредшоу нервово курить в стороні!" Свою негативну реакцію щодо серіалу та Юрія Горбунова як куратора стрічки висловив відомий продюсер Ігор Кондратюк.

Тепер у себе в інста-сторіс висловилася і Маша Єфросиніна. Співачка заявила, що їй набридло чути запитання про Юру та й вона має багато інших, більш важливих справ.Та від*біться ви від мене з тим Горбуновим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA